Samoajan Ilves

Samoajaikäisen Ilves 19 tarjoaa samoajalla monipuolisen partioelämyksen. Kuten partioarjessakin, on samoajalla leirillä uusia haasteita, vastuuta ja vapautta sekä perinteistä partiota. Ja paljon ideoita tulevaisuuteen loikkaamiseen!  

Pesti- ja ohjelmatoiveiden valintalomake on auki Kuksassa 7.1 – 30.4.2019: kuksaan.fi/24685

Samoajan pesti  

Samoaja, sinun pestisi pituus on kolme päivää (3 pv á 7-8 h), ja se jakautuu leirilippukuntapestiin (1pv) ja leiriorganisaatiopestiin (2pv). Leirilippukuntapestin sisällöstä ja ajankohdasta sovit leirilippukunnan samoajaluotsin kanssa. Leiriorganisaatiopestissä taas olet osa ison leirin tekijäjoukkoa ja pääset etukäteen toivomaan, minkälaisen pestin näkökulmasta haluaisit kokea ja nähdä ison leirin tunnelmaa. Pesteissä sinulla on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä ja nähdä miten erilaisia tehtäviä suurleirillä hoidetaan. 

 Lue lisää samoajan pesteistä ja ilmoittautumisesta täältä 

Ohjelma 

Kaikilla samoajille on ohjelmassa leirin yhteisohjelmat, laaksojen samoajaohjelma ja omavalintaisen taitoalueen Mestarin Opissa. Lisäksi tarjolla on vain samoajille suunnattua ohjelmaa, joihin osaan voit ilmoittautua etukäteen ja osaan hypätä mukaan, jos se omaan leirilukujärjestykseesi sopii. Näitä ohjelmia ovat Ninjat eli pienoisliljat, joissa esimerkiksi kokataan, saunotaan tai pelataan intensiivisesti puoli päivää, Yöjuoksut, joissa sporttaillaan hiki pinnassa tai rennosti sekä sekä Porsaanreikä pt-kisa, jossa heittäydytään villeiksi ja laitetaan PT-kisojen säännöt uusiksi. 

Ohjelman kokoamista varten saat leirikirjeen kanssa oman leirilukujärjestyksen, johon merkitset oman pestin ja ohjelmat, ilmoittautumisen kautta vahvistetut ja kaikki kiinnostavat. Ohjelmien aikataulu julkaistaan touko-kesäkuussa. 

Ennakkoon valittavat ohjelmat 

Mestarin oppeihin, ninjoihin, yöjuoksuihin ja pt-kisaan ennakkoilmoittaudutaan samalla lomakkeella kuin pestitoiveet valitaan. Mestarin opeista voit valita kolme (3) toivetta. Pyrimme valitsemaan sinulle mieluisen Mestarin opin. Olemme näistä sinuun yhteydessä toukokuussa 2019. Ninjat, yöjuoksut ja pt-kisa ovat vapaaehtoisia ohjelmia ja niihin voi ilmoittautua myös leirillä. 

Ennakkoon valittavat ohjelmat (mestarin opit, ninjat, yöjuoksut ja pt-kisa) näet täältä.

Pesti- ja ohjelmatoiveiden valintalomake on auki Kuksassa 7.1 – 30.4.2019: kuksaan.fi/24685

 

Samoajakahvila 

Puskafe eli samoajakahvila tarjoaa joka päivä luotsausta ja evästaukoja sekä tietoa samoajaohjelmasta kahvin, sympatian ja rentoutumisen lisäksi. Voit tulla huokaisemaan ja tapaamaan kavereita tai suunnitella uusia partiopolkuja luotsien kanssa. Joka illalle on kahvilassa teema, nuotiolauluista treffailuun ja askartelusta elävään kirjastoon, ja siihen saa osallistua oman inspiksen mukaan, kahvittelijaa ei tulla härkkimään.   

Yllätyksiä 

Kaikkea ei tietenkään kerrota etukäteen, tulossa on pop up –ohjelmaa, kisoja ja visoja, päivätehtäviä ja totta kai myös biletetään.  

Samoajien Ilves19-WhatsApp-uutiskirje 

Ilmoittautumisen yhteydessä pääset liittymään samoajien Ilves19-WhatsApp-uutiskirjeeseen, älä unohda ruksia, sillä siellä kuulet kuumimmat kuulumiset ennen leiriä ja leirin aikana!

Ilves19 samoajauutiskirjeen kautta hoidetaan tiedotusta sekä ennen leiriä että sen aikana. Leirillä saat tiedon samoajien päivän tapahtumista tai vaikkapa aikataulumuutoksista. Uutiskirje on suunnattu samoajille ja samoajaluotseille. Uutiskirjeestä koostetaan kyllä tiedote myös Puskafen ilmoitustauluille, joten ei huolta, jos puhelin ei ole lähdössä mukaan!

Näin liityt samoajien Ilves19-WhatsApp-uutiskirjeeseen:
1. Tallenna puhelimesi yhteystietoihin numero 040 504 8551 esim. nimellä Ilves19/samoajauutiskirje. Vain tallentamalla numeron yhteystietoihisi voit vastaanottaa uutiskirjeemme.
2. Lähetä ylläolevaan numeroon WhatsAppissa viesti, jossa ilmoitat, että ”Tilaan samoajauutiskirjeen.”

Onhan leirin some-kanavat jo seurannassa? 

Instagram: @Ilves19 

Facebook: Ilves19 – Hämeen Partiopiirin piirileiri 

Snapchat: ilvesleiri19 (käynnistyy kevään aikana)