Ilves-ilta rokkasi leirin

Kuva Otto Virtanen

Ilves-ilta kokosi leiriläiset yhteen torstai-iltana. Osallistujat kaikista alaleireistä kerääntyivät pyöreän lavan ympärille Loikkarit-bändin soittaessa perinteisiä partiokappaleita. Ohjelma käynnistyi kurkistuksella historiaan, jonka jälkeen juontajat Hansu ja Hannes toivottivat leiriläiset tervetulleiksi. Illan aikana muun muassa visailtiin partiohistorian merkeissä, huudettiin, laulettiin ja nautittiin
musiikista.

”Videoiden ja äänen toistossa oli pieniä ongelmia, mutta muuten esitys ja siirtyminen ohjelmalavalle sujui hyvin”, Ilves-illan järjestelyissä nakitettavana toiminut Pyry Auer kommentoi. Ohjelmaa oli harjoiteltu useita kertoja ja bändi oli aloittanut yhteiset harjoitukset jo muutamaa viikkoa aiemmin.

Loikkarit-bändin kantelisti Minna Horelli nautti myös Ilves-yleisölle esiintymisestä. ”Oli tosi hienon näköistä, kun lavan edusta alkoi täyttyä. Pyöreällä lavalla väki tulee aika lähelle ja oli kiva laulaa, kun yleisössä näkyi iloisia ihmisiä, jotka lauloivat ja vilkuttivat mukana. Se oli mahtavaa.”