Infohenkilö ja vierailupäivän opas (2 pvä)

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi? Tervetuloa leiritoimistoon ja vierailupäivän näköalapaikalle keskelle leirin sykettä!
Tämä samoajapesti sisältää kaksi erilaista pestiä, joissa molemmissa toimitaan yhden päivän ajan. Yhteensä pesti on siis kaksipäiväinen, joista toinen päivä on lauantai (vierailupäivä).
Infohenkilö -pestissä työskentelet leiritoimiston infotiskillä ja palvelet siinä asioivia leiriläisiä, tekijöitä ja vieraita. Jos olet reipas ja täynnä iloista asiakaspalveluasennetta, tämä on sinun pestisi. Hallitset perus atk-taidot ja pystyt kommunikoimaan jonkin verran englanniksikin, mikäli tiskillä sattuu asioimaan joku kv-vieraistamme.  
Vierailupäivänopas -pestissä pääset varmistamaan, että vieraillamme on ikimuistoinen leiripäivä. Tehtävät ovat vierailupäivän valmisteluun ja toteutukseen liittyviä, kuten esimerkiksi alueiden merkitsemistä, lipuntarkastuspisteiden pystytystä, pääsylippujen tarkistusta, bussioppaina toimimista sekä yleistä ohjausta ja opastusta.
Molempien pestien aluksi saat perehdytyksen tehtävään ja sinulla on koko pestin ajan apuna ja tukena osaava ja asiantunteva tekijäjoukko.

 

Huom. Tämä on samoajille tarkoitettu leiriorganisaatiopesti.
Lue lisää täältä:  Samoajapestit