Johtajahuoltosamoaja ja vierailupäivän opas (2 pvä)

Oletko reipas, oma-aloitteinen, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen? Tervetuloa huoltamaan leirin tekijöitä ja mahdollistamaan leirin vierailupäivää!
Tämä samoajapesti sisältää kaksi erilaista pestiä, joissa molemmissa toimitaan yhden päivän ajan. Yhteensä pesti on siis kaksipäiväinen, joista toinen päivä on lauantai (vierailupäivä).
Johtajahuoltosamoajan pestissä osallistut leirin johtajahuollon toteutukseen. Johtajahuoltotiimissä on tarjolla monipuolisia tehtäviä, kuten saunamajurina toimiminen (johtajasaunan lämmitys ja huolto) sekä johtajatapahtumissa avustaminen.
Vierailupäivän opas -pestissä pääset varmistamaan, että vieraillamme on ikimuistoinen leiripäivä. Tehtävät ovat vierailupäivän valmisteluun ja toteutukseen liittyviä, kuten esimerkiksi alueiden merkitsemistä, lipuntarkastuspisteiden pystytystä, pääsylippujen tarkistusta, bussioppaina toimimista sekä yleistä ohjausta ja opastusta. Pestin aluksi saat perehdytyksen ja vierailupäivätiimin tuki on saatavilla koko pestin ajan.
Molempien pestien aluksi saat perehdytyksen tehtävään ja sinulla on koko pestin ajan apuna ja tukena osaava ja asiantunteva tekijäjoukko.

 

Huom. Tämä on samoajille tarkoitettu leiriorganisaatiopesti.
Lue lisää täältä:  Samoajapestit