Kiittämislähetti ja vierailupäivän opas (2 pvä)

Oletko reipas, oma-aloitteinen, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen? Tervetuloa kiittämään leirin tekijöitä ja mahdollistamaan leirin vierailupäivää!
Tämä samoajapesti sisältää kaksi erilaista pestiä, joissa molemmissa toimitaan yhden päivän ajan. Yhteensä pesti on siis kaksipäiväinen, joista toinen päivä on lauantai (vierailupäivä).
Kiitos on pieni sana, jolla on suuri merkitys. Kiittämislähettinä tuot iloa ja valoa leirillä olevien ihmisten päivään vaikkapa lausumalla runon tai ojentamalla kukkasia. Tehtävänäsi on esimerkiksi kiertää leirissä kiittämässä monin tavoin leirin tekijöitä ja halutessasi pääset itse vaikuttamaan miten kiittäminen tapahtuu.  
Vierailupäivänopas -pestissä pääset varmistamaan, että vieraillamme on ikimuistoinen leiripäivä. Tehtävät ovat vierailupäivän valmisteluun ja toteutukseen liittyviä, kuten esimerkiksi alueiden merkitsemistä, lipuntarkastuspisteiden pystytystä, pääsylippujen tarkistusta, bussioppaina toimimista sekä yleistä ohjausta ja opastusta.
Molempien pestien aluksi saat perehdytyksen tehtävään ja sinulla on koko pestin ajan apuna ja tukena osaava ja asiantunteva tekijäjoukko. 

 

Huom. Tämä on samoajille tarkoitettu leiriorganisaatiopesti.
Lue lisää täältä:  Samoajapestit