Kuulumisia laajan staabin kokouksesta

Tuoretta hupparia staabin testikäytössä. Kuva: Taru Kaario

Harmaana marraskuisena viikonloppuna Ilveksen laaja staabi kokoontui Padasjoelle Särsjärven leirikeskukseen. Myös ihmiset olivat harmaissa, sillä suurin osa laajan staabin jäsenistä puki päälleen upeat upouudet tekijähupparit. Mikä tämä laaja staabi oikein on ja keitä siihen kuuluu? Mitä viikonloppuna oikeastaan tehtiin?

Ilveksen laajaan staabiin kuuluu johtaja- ja päällikköpesteissä olevat leirintekijät. Yhteensä meitä on melkein 50! Tapaaminen oli tällä porukalla kolmas. Ensimmäisen kerran kokoonnuttiin talvella päiväseltään Tampereella ja elokuussa Evolla. Ensi keväänä laaja staabi kokoontuu vielä kertaalleen ennen leiriä viimeistelemään asioita. Tapaamisten tarkoitus on saada leirin vaativimpien pestien vastuuhenkilöt tutuiksi keskenään, tehdä päätöksiä ja avata keskustelua rajapinnoista. Kun on tavannut leirintekijöitä kasvokkain, on helpompi olla yhteydessä myös sähköisten viestimien kautta. On myös mukava mennä leirille, kun tekijät ovat jo ennalta tuttuja.

Tällä kertaa laajan staabin kokousviikonlopussa aiheina olivat mm. loppuprojektin aikataulun laatiminen, rajapintojen työstö ja luoda välikatsaus siihen, missä mennään. Oli ilo huomata, kuinka mallikkaasti asiat ovat edenneet ja moniin kysymyksiin saatiin vastaus tai ainakin selvitettyä, miten asioita jatkotyöstetään. Kokoustamisen ohessa ehdittiin myös saunoa ja tietenkin syödä. Tarttuipa takkiin myös nuotion savua.

Voin jo nyt luvata, että ensi kesän leiristä tulee aivan huikea, ja leiriä on tekemässä aivan mahtava porukka! Ota viimeistään nyt seuraukseen Ilveksen some-kanavat ja ota loikka leirifiilikseen.

Nähdään viimeistään ensi kesänä!

Leena Kauppinen
leirin varajohtaja