14. Toimistopalvelut

14.1 Pääleiritoimisto
14.2 Postin lähettäminen ja saapuminen
14.3 Löytötavarat

14.1. Pääleiritoimisto

Pääleiritoimisto sijaitsee leirisuoralla toimisto/myyntikolmiossa. Leiritoimisto palvelee kaikkia leiriläisistä tekijöihin ja vierailijoita sekä vanhempia. Leiritoimistoon voi olla yhteydessä, joko saapumalla paikan päälle tai olemalla puhelimitse yhteydessä. Leiritoimistosta saa informaatiota ja opastusta mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös mahdolliset tiedotusasiat voi tulla ilmoittamaan toimistolle. Henkilökuntamme avustaa myös palvelutilausten ja vikailmoitusten tekemisten kanssa. Ja saman katon alta löytyy leiritoimiston lisäksi palvelukeskus, viestintä ja markkinointi, työnvälitys sekä tiettyinä päivystysaikoina kv-tiimin väkeä. (nämä ajat selkiävät myöhemmin.) Toimisto on auki klo 8-20, pois lukien yhteiset ohjelmat (avajaiset, karnevaali, päättäjäiset.).

14.2. Postin lähettäminen ja saapuminen

Mikäli leiriltä haluaa lähettää postia, niin lähtevän postin (kirjeet ja kortit vastaanottajan osoitetietoineen, eli kirjoitettava kirjeeseen/korttiin) voi jättää toimiston läheisyyteen tulevaan postilaatikkoon. Kirjeeseen/korttiin on myös muistettava laittaa postimerkki, joita saa ostaa leiriltä.

Leiritoimisto lajittelee saapuvan postin alaleireittäin ja toimittaa sen sitten alaleireihin, joissa postit jaetaan alaleirien toimesta vastaanottajille.

LEIRIN POSTIOSOITE 

Ilves19 

Leiriläisen nimi 

Lippukunnan nimi ja alaleiri 

Rahtijärventie 121 

16970 Evo 

14.3. Löytötavarat

Löytötavarat tulee toimittaa leiritoimistoon ja kertoa samalla mistä kyseinen tavara on löytynyt. Löytöpaikan sijainnin kertomista helpottaa leirin karttoihin luotu koordinaatisto. Pääsääntönä löytötavaroiden suhteen voidaan pitää sitä, että jos tavara löytyy alaleirin alueelta, niin se selvitetään alaleirissa ja jos taas jossain yleisellä alueella, niin tällöin tuodaan tavara leiritoimistoon. Leiritoimisto kirjaa löytötavaran ja jos siinä on oikeaoppisesti merkitty henkilön nimi ja lippukunta, niin saadaan tavarasta helposti ilmoitettua omistajalle.

Löytötavaroita voi leirin aikana tulla kyselemään leiritoimistosta aukioloaikojen puitteissa. Leirin jälkeen tavaroita voi kysellä piiritoimistolta.

Alaleireissä, ohjelmalaaksoissa ja kahviloissa on löytötavaralaatikot, joihin niiden alueelta löytyneet löytötavarat kerätään. Laatikot toimitetaan päivällisen tienoilla löytötavaratoimistoon ja käydään läpi illan aikana. Muualta leirialueelta löytyneet löytötavarat löytäjä tuo leiritoimistoon ja kertoo samalla, mistä kyseinen tavara on löytynyt. Löytöpaikan sijainnin kertomista helpottaa leirin karttoihin luotu koordinaatisto.

Kaikkia leirilippukunnan jäseniä (myös aikuisia) kannattaa ohjeistaa merkitsemään kaikkiin tavaroihin ja vaatteisiin nimensä, lippukuntansa ja leirilippukuntansa koodin. Vaatteissa tiedot on helppo kirjoittaa vedenkestävällä tussilla pesulappuun tai merkitsemiseen voi käyttää erillisiä ommeltavia nimilappuja. Varusteissa tiedot sisältävä teippi, tarra tai kaiverrus on usein toimivin. Kannattaa kokeilla myös vedenkestävän tussin ja kynsilakan toimivuutta, jos edellä mainitut eivät toimi.

Ne löytötavarat, joista omistaja on tunnistettavissa, toimitetaan leirilippukuntiin suoraan. Löytötavaroita voi leirin aikana tulla kyselemään leiritoimistosta aukioloaikojen puitteissa. Leirin jälkeen tavaroita voi kysellä elokuun ajan Partiotoimistolta Tampereelta. Elokuun jälkeen löytötavarat kierrätetään tai lahjoitetaan eteenpäin.