8. Vierailupäivä

8.1 Yleistä vierailupäivästä
8.2 Liput vierailupäivään
8.3 Saapuminen ja poistuminen
8.4 Tärkeää leirilippukuntien johtajille vierailupäivästä

8.1 Yleistä vierailupäivästä

Vierailupäivä järjestetään lauantaina 27.7. klo 11-17, jolloin myös sudenpentujen leiri päättyy. Leirin vierailupäivä tarjoaa oivan tilaisuuden päästä kurkistamaan, miltä isolla partioleirillä oikein näyttää sekä tietysti tapaamaan omia leirillä olevia läheisiään. Vierailupäivään ovat tervetulleita leiriläisten kotiväki, mummut, papat, kummit, kaverit ja ihan kaikki kiinnostuneet! Vierailupäivänä järjestetään sudenpentujen päättäjäiset klo 14. Myös kaikki vierailijat ovat tervetulleita seuraamaan päättäjäisiä.

8.2 Liput vierailupäivään

Ennakkoliput ovat myynnissä 1.4.-20.7.2019 Tiketin kautta. Vierailupäivän lippuun sisältyy pääsy leirialueelle, lounas ja kahvi. Myös leiriportilta voi ostaa lipun, mutta hinta on tällöin ennakkolippua korkeampi. Lippujen hinnat ja lippukauppa löytyvät osoitteesta www.ilves19.fi/vierailupaiva

8.3 Saapuminen ja poistuminen

Vierailupäivään voi saapua yhteiskuljetuksella, omalla autolla tai polkupyörällä. Yhteiskuljetukset järjestetään Tampereelta, Kangasalta, Nokialta, Pirkkalasta, Hämeenlinnasta ja Lahdesta. Omalla autolla saapuville järjestetään pysäköintialue leirin ulkopuolelle. Pysäköinti on maksullinen. Parkkipaikalta on nonstop-sukkulakuljetus leiriin ja sieltä takaisin klo 10.30-17.30, kuljetus sisältyy pysäköintimaksun hintaan. Polkupyörällä tulijat voivat jättää pyöränsä joko Evokeskukselle, josta leiriportille siirrytään kävellen tai autojen parkkialueelle, josta leirialueelle kulkee maksuton nonstop-sukkulakuljetus.

Sudenpennut poistuvat leiriltä joko omien vieraidensa mukana henkilöautolla tai yhteiskuljetuksella tai vaihtoehtoisesti lippukunnan järjestämällä yhteiskuljetuksella. Jos sudenpentu poistuu vierailijoidensa kanssa yhteiskuljetuksella, myös hänelle tulee ostaa lippu yhteiskuljetukseen etukäteen. Jos sudenpentu ainoastaan haetaan leiriltä (hakija ei osallistu vierailupäivään), tulee lippukunnan aikuisen viedä hänet sukkulakuljetuksella vierailupäivän parkkialueelle.

Katso tarkempaa tietoa saapumisesta ja poistumisesta luvusta 6.

8.4 Tärkeää leirilippukuntien johtajille vierailupäivästä

Leiriläiset odottavat vieraitaan omassa leirilippukunnassaan, jotta vierailijat löytävät heidät. Kaikki leiriläiset ovat leirilippukunnan vastuulla niin kauan kuin sudenpentujen vanhemmat/hakijat ilmoittavat leirilippukunnalle heidän poistuvan leiristä. Leirilippukunta palauttaa paikallaolijalistan vierailupäivän päätteeksi alaleirien päälliköille. Katso ohjeet tarkemmin kohdasta 6.2.