Markkinointipaketti

LEIRIN MARKKINOINTIPAKETTI LIPPUKUNTIEN KÄYTTÖÖN

Lippukunnat voivat hyödyntää leirin markkinointipakettia innostaessaan jäseniään lähtemään Ilves19-leirille. Lippukuntien kannattaa järjestää vielä ennen joulua 2018 infotilaisuus, jossa leiriä esitellään lippukuntalaisille. Ajoissa oleminen kannattaa, sillä leirin ilmoittautuminen alkaa jo 7.1.2019.

Markkinointipaketti sisältää erilaisia materiaaleja, joita lippukunnat voivat käyttää vapaasti.

Innostetaan yhdessä iso joukko piirileirille!

POWERPOINT LEIRIN ESITTELYYN

PowerPoint-esitystä voi käyttää lippukunnan Ilves19-infon runkona. Esitykseen voi lisätä myös lippukunnan omia infoja Ilves19-leiriin liittyen (esimerkiksi yhteiskuljetuksesta leirille tai varainhankinnasta). Voit ladata esityksen tästä PowerPoint- ja PDF-muodossa.

LEIRIN INFOTEKSTI LIPPUKUNNAN NETTISIVUILLE

Lippukunnan nettisivuille kannattaa laittaa näkyviin seuraava lyhyt info Ilves19-leiristä:

Tule mukaan Ilves19-leirille!
Lippukuntamme osallistuu isolla joukolla Hämeen Partiopiirin piirileiri Ilvekselle. Ilves19 järjestetään 24.7.–1.8.2019, josta sudenpentujen leiriaika on 24.–27.7. Leiri on yli 5 000 partiolaisen mahtava kesäleiri, jonka teemana on tulevaisuus. Loikkaa mukaan!

Lue lisää: https://www.ilves19.fi

MARKKINOINTIKIRJE EVP-AIKUISILLE

Tällä lärpäkkeellä lippukunnat voivat lähestyä uusia aikuisia ja kutsua heitä Ilves19-leirille:

LEIRIN KUVIA ERI KANAVIIN

Lippukunta voi käyttää Ilves19-leirin grafiikkaa esimerkiksi nettisivuillaan ja some-kanavissaan. Leirin tunnus on tietenkin ilves, joka seikkailee leirin erilaisissa kuvituksissa. Voit ladata Ilves19-kuvat tästä.

Ilves19 Facebook-kansikuva

Ilves19 logo / profiilikuva