Lohikäärmeen kesyttäjä ja supeässä (2 pvä)

Tässä on unelmien pesti samoajalle, joka tykkää touhuta sudenpentujen kanssa. Tervetulua mukaan toteuttamaan supepäättäjäisten lohikäärmekulkuetta ja toimintaa supeille ohjelmalaaksoissa!
Tämä samoajapesti sisältää kaksi erilaista pestiä, joissa molemmissa toimitaan yhden päivän ajan. Yhteensä pesti on siis kaksipäiväinen, joista toinen päivä on lauantai (vierailupäivä) ja toinen sudenpentuleirin aikana.
Lohikäärmeen kesyttäjä -pestissä pääset mukaan supepäättäjäisiin. Autat lohikäärmekulkueen valmisteluissa alaleireissä sekä ohjaat kulkuetta oikeaan suuntaan kun se lähtee alaleireistä kohti supepäättäjäisiä. Lisäksi opastat sudenpentuja paikoilleen kulkueen jälkeen ja tarvittaessa avustat muuten päättäjäisten järjestelyissä.
Supeässä -pestissä pääset toteuttamaan ohjelmalaaksojen toimintaa sudenpentuleirin aikana. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm. sudenpentujen ohjelmapisteillä toimiminen, osallistuminen laakson yleisen toiminnan toteuttamiseen sekä oleminen osallistujien apuna ja tukena.
Molempien pestien aluksi saat perehdytyksen tehtävään ja sinulla on koko pestin ajan apuna ja tukena osaava ja asiantunteva tekijäjoukko.

 

Huom. Tämä on samoajille tarkoitettu leiriorganisaatiopesti.
Lue lisää täältä:  Samoajapestit