Löytötavarakäsittelijä ja vierailupäivän opas (2 pvä)

Oletko reipas, oma-aloitteinen, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen perus atk- ja salapoliisitaidot omaava samoaja? Tervetuloa mukaan etsimään löytötavaroille omistajat ja mahdollistamaan leirin vierailupäivää!
Tämä samoajapesti sisältää kaksi erilaista pestiä, joissa molemmissa toimitaan yhden päivän ajan. Yhteensä pesti on siis kaksipäiväinen, joista toinen päivä on lauantai (vierailupäivä).
Löytötavarakäsittelijä -pestissä työskentelet leiritoimiston löytötavarapuolella. Tehtävänäsi on ottaa vastaan leirialueelta löytyneitä tavaroita ja luovuttaa niitä omistajilleen. Lajittelet ja kirjaat tavarat löytötavarakympin ohjeistuksen mukaan ja ilmoitat niistä omistajilleen. Tässä pestissä voi päästä tekemään salapoliisin työtäkin, jos tavaroita ei ole nimikoitu tarpeeksi hyvin.  
Vierailupäivänopas -pestissä pääset varmistamaan, että vieraillamme on ikimuistoinen leiripäivä. Tehtävät ovat vierailupäivän valmisteluun ja toteutukseen liittyviä, kuten esimerkiksi alueiden merkitsemistä, lipuntarkastuspisteiden pystytystä, pääsylippujen tarkistusta, bussioppaina toimimista sekä yleistä ohjausta ja opastusta.
Molempien pestien aluksi saat perehdytyksen tehtävään ja sinulla on koko pestin ajan apuna ja tukena osaava ja asiantunteva tekijäjoukko.

 

Huom. Tämä on samoajille tarkoitettu leiriorganisaatiopesti.
Lue lisää täältä:  Samoajapestit