Muonituksen rautaiset tyypit

Onnistuneen leirin yksi tärkeimmistä puolista on maukas ja ravitseva ruoka. Onneksi Ilveksen muonitusta on hoitamassa upea tiimi, jonka ansiosta ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi.

Keitä he ovat? Mikä motivoi pestiin muonituksen parissa? Miten tällaiseen pestiin päätyy?

Kati Lalli, Liekkitytöt, keittiömestari pohjoisessa keittiössä. 

En aiemmin ole tehnyt tällaista partiourallani ja uudet haasteet innostavat. Ammatiltani olen kokki, joten näin ison organisaation muonitus kiehtoo kovasti. Pesti haastaa varmasti johtamistaidot ja organisointitaidot.

Katri Temonen, Jaakon samoojat, kymppi pohjoisessa keittiössä. 

Pestauduin tähän pestiin, kun Kati kysäisi vessajonossa Framilla, Porissa. Ihmiset ympärillä ja mahtava tiimi motivoivat eniten. Rajojen kokeilu & ylittäminen keittiöporukalla (samalla ystävyyttä yli rajojen ;) 

Annukka Soinola, Liekkitytöt. Keittiökymppinä pohjoisella keittiöllä. 

Kiva mennä tekemään jotain, mitä ei ole aiemmin tehnyt ja mistä ei tiedä kaikkea etukäteen!

Ville Pörsti, Ulvilan eräpojat. Kymppi pohjoisessa keittiössä. 

Minulla on kokemusta vastaavista tehtävistä aiemmilta suurleireiltä, viimeksi Roihulla Keitaalta. Olen myös muonittanut Satakunnan piirileirillä. Pestiin lupauduin Framilla viime vuonna.

Papu-koira

Aina valmiina toimimaan koemaistajana! :)

Tiina Ruokonen, Kaukapartio. Erikoisruokavalio-keittiössä mestari. 

Tiimi on älyttömän hyvä eli luotto tekemiseen on 110 %! Halutaan saada positiivinen mieli syöjille ja jännittääkin hieman, että saadaanhan erikoisruokavalioita syöville niin herkullista ruokaa, kun on tavoitteena. Tärkeää on saada luottamus luotua vanhempiin, että he voivat luottaa lapsensa saavan oikeaa ruokaa. Kannattaa ja saa ottaa yhteyttä minuun tai Koreen, jos mikään mietityttää! (tiina.ruokonen@partio.fi)

Tanja Ruokonen, Kaukapartio, Erikoisruokavalio-keittiössä Kymppinä. 

Hauska päästä keskittymään vain erikoisruokavalioihin. Oon odottanut, että pääsen isommalle leirille. Meitä on samassa tiimissä äiti ja tytär, lisäksi tulossa kaksi kymppiä ja muita apukäsiä.

Jouni Kore Korhonen, Jaakon samoojat. Muonituspäällikkö. 

Ruoka ja erityisesti erityisruokavaliot inspiroivat! Johtajatulille kehitetyn konseptin eteenpäin vienti, komponentteihin räjäytetty ervi on mahtava juttu. Pannukahvia keittäessä käytän seitsemää eri temppua, niin saadaan varmasti hyvää!

 

Kuvat: Leena Arjanne