Ta-Sa siirtäjä ja vierailupäivän opas (2 pvä)

Oletko reipas, oma-aloitteinen, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen samoaja? Tervetuloa mukaan toteuttamaan tarpojasta samoajaksi siirtymää ja mahdollistamaan leirin vierailupäivää!
Tämä samoajapesti sisältää kaksi erilaista pestiä, joissa molemmissa toimitaan yhden päivän ajan. Yhteensä pesti on siis kaksipäiväinen, joista toinen päivä on lauantai (vierailupäivä) ja toinen tiistai (Ta-Sa siirtymä).
Ta-Sa siirtäjä -pestissä toimit siirtymän rastipisteellä toimitsijana ja avustat sen rakentamisessa ennen siirtymän alkua. Ennen siirtyjien saapumista pääset testaamaan rastin toiminnan. Ehkäpä heittäydyt mukaan toimintaan osallistujien kanssa silloin kun sitä tarvitaan. Rastien sisältö on valmis ja saat selkeät ohjeet toimimisesta tehtävässä ennen sen alkua.
Vierailupäivänopas -pestissä pääset varmistamaan, että vieraillamme on ikimuistoinen leiripäivä. Tehtävät ovat vierailupäivän valmisteluun ja toteutukseen liittyviä, kuten esimerkiksi alueiden merkitsemistä, lipuntarkastuspisteiden pystytystä, pääsylippujen tarkistusta, bussioppaina toimimista sekä yleistä ohjausta ja opastusta.
Molempien pestien aluksi saat perehdytyksen tehtävään ja sinulla on koko pestin ajan apuna ja tukena osaava ja asiantunteva tekijäjoukko.

 

Huom. Tämä on samoajille tarkoitettu leiriorganisaatiopesti.
Lue lisää täältä:  Samoajapestit