Tästä se alkaa! Ilveksen nuorimmaiset aloittivat leirinsä lämpimässä kesäillassa

Ilveksen leiriläisiä nuorimmasta päästä: Sofia (vas.) ja Aatos, 6 kk äitiensä Maaria Kaajan ja Pilvi Laurikan kanssa.

Leirielämä kannattaa aloittaa viimeistään puolen vuoden iässä, tuumivat pälkäneläinen Sofia ja seinäjokelainen Aatos, 6 kk. 

Keskiviikkoiltana Ilveksellä vietettiin tervetuloiltaa alaleireissä, ja huudot ja laulut raikasivat kilpaa pitkin Evon metsiä. Ääntä ei puuttunut myöskään leirin nuorimpien, eli perheleiri Nanon iltaohjelmasta. Paikalla oli osa reilusta parista sadasta Nanon leiriläisestä, joista nuorimmat olivat vasta muutamien kuukausien ikäisiä. 

Pälkäneläistä Sofiaa, 6 kk, nauratti kovasti, kun Nanon oma ihana leirimummo laulatti leiriläisillä tuttuja lastenlauluja ilta-auringon vielä lämmittäessä hämäläistä kangasmetsää. Helmat heiluivat Täti Monikan tahtiin ja jalat tömisivät, kun kaikilla oli lystiä.

Sofia oli saanut mukaansa kaverinsa Aatoksen, 6 kk, Seinäjoelta, jonka kanssa he nautiskelivat illasta viltillä kieriskellen. Molemmat olivat sonnustautuneet asianmukaisesti partiohuiveihin, jotka Nanon teemavärin mukaisesti olivat keltaiset.

Sofia oli illanvietossa äitinsä Maaria Kaajan ja Aatos äitinsä Pilvi Laurikan kanssa. 

”Leiri on alkanut oikein mukavasti”, Maaria ja Pilvi kertoivat.

Valtaosa nanolaisista on ensimmäistä kertaa mukana suurleirin perheleirissä, joten pelkkä teltan pystyttäminen, ulkona ruokailu ja makuupussissa nukkuminen ovat monille suuria elämyksiä. Mukana on kuitenkin myös perheleireilyn konkareita, joille Ilves19 on jo viides leiri.

Tänään torstaina perheleiriläisillä on ohjelmaa omassa alaleirissä ja myöhemmin he kiertävät ohjelmalaaksoissa. Jos siis näette pikkuleiriläisiä keltainen leirimerkki huivissaan, näyttäkää heille hyvää ja iloista esimerkkiä leirielämästä.