Tietoa leiristä

Ilves19 on hämäläisten partiolaisten piirileiri Evon leirialueella Hämeenlinnassa 24.7–1.8.2019.
Kesän suurimmalle partioleirille saapuu lähes 5000 partiolaista Suomesta ja ulkomailta. Ilvekselle osallistuvat kaikki ikäkaudet sudenpennuista aikuisiin. Leirin teemana on tulevaisuus ja leirin ohjelmissa tutustutaan tulevaisuuden maailmaan ja kehitetään tulevaisuudessa tarvittavia taitoja. Jokainen leiriläinen pääsee leirin aikana pohtimaan tulevaisuutta ja sitä, miten me voimme tehdä maailmasta paremman.

Ilves19 on kuin kaupunki pienoiskoossa, mistä löytyy sairaala, palokunta, työvoimatoimisto, maauimala, kahviloita ja disco. Ilvestä on tekemässä suuri joukko vapaaehtoisia, tältä sivulta voit tutustua leirin staabiin, eli johtajistoon.

Piirileireillä on Hämeen partiopiirin alueella pitkät perinteet; niitä on järjestetty lukuisia eri vuosikymmenillä. Piirileirit tarjoavat partiohauskaa, jollaisia päästään kokemaan vain suurleireillä. Useat näistä elämyksistä ovat mahdollisia vain suurleirien tarjoamien resurssien ja tekijämäärien myötä. Leirin tekemiseen osallistuu sadoittain vapaaehtoisia, jotka kuljettavat tavaraa, valmistavat ruokaa ja järjestävät ohjelmaa. Leirin aikana osallistujat pääsevät tutustumaan uusiin ihmisiin yli lippukunta- ja aluerajojen, muodostaen elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Ilves19-tekijät tavoitat näppärimmin sähköpostitse etunimi.sukunimi@partio.fi osoitteella.
Yleisissä leiriä koskevissa asioissa voit lähettää viestiä myös info@ilves19.fi osoitteeseen.

Yhteystiedot medialle

Linkki: Lehdistötiedote leirin alkamisesta.

Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan Ilves19-leiriin. Pyydämme median edustajia ilmoittautuimaan etukäteen.

Mediasuhdemestari Sari Rautio, p. 040 522 0933, sari.rautio@hameenlinna.fi

Hämeen Partiopiirin tiedottaja Anna-Emilia Piirainen
050 311 0920, anna-emilia.piirainen@partio.fi