Johtajisto

Meillä on ilo esitellä kesällä 2019 Evolla pidettävän Ilves19-piirileirin tekijät!

Leirin teko etenee nyt joutuisasti ja pestaus on kovassa vauhdissa: avoimet pestit löydät täältä. Vielä ehtii hyvin liittyä mukaan.

Huom.  Tällä sivulla mainintut Ilves19-tekijät tavoitat näppärimmin sähköpostitse etunimi.sukunimi@partio.fi osoitteella.
Yleisissä leiriä koskevissa asioissa voit lähettää viestiä myös info@ilves19.fi osoitteeseen.

Tässä on Ilveksen staabi!

Jaakko Honkala
Lähteen Vartijat

Pesti Ilveksellä: leirinjohtaja

Edellinen pestini…
Roihun tiedonhallintajohtajana olin luomassa merkittävästi aiemmasta poikkeavaa tapaa toteuttaa suurleirin palvelut. Kokeilu oli varsin onnistunut, vaikka koko koneiston virittämisessä toimimaan saman mallin mukaan vielä jäikin parannettavaa. Minulle se opetti ennen kaikkea toimintamallin siirtämistä ajatuksesta käytäntöön isossa organisaatiossa.

Halusin Ilveksen staabiin koska…
Projektit ja ennen kaikkea isot leirit ovat minulle partion mielekkäimpiä ja palkitsevimpia osia, sillä työn tulokset näkee helposti leiriläisiä seuratessa. Haluan kehittyä ennen kaikkea johtamisen johtamisessa eli sellaisten ihmisten johtamisessa, joiden päätehtävä on johtaa.

Leena Kauppinen
Kyynärön Kiertäjät

Pesti Ilveksellä: leirin varajohtaja

Edellinen pestini…
Olin Roihulla samoajakasvatuspäällikkö. Onnistuin pestaamaan johtajaparini kanssa hyvän tiimin, jonka kanssa tekeminen sujui ja onnistuimme tekemään samoajille elämyksellistä ja kasvattavaa tekemistä. Pestissä pääsin oppimaan suuren leirin tekemistä ja kehityin johtajana.

Halusin Ilveksen staabiin koska…
Haluan kehittää itseäni edelleen johtajana ja näen paikan leirin varajohtajana sopivan haastavana tehtävänä. Siksi lähdin mukaan! Haluan myös olla mukana hämäläisessä partiotoiminnassa, vaikka Helsingissä asunkin.

Leena Kalliomäki
Kankaanpään Korpiveikot / Lounais-Suomen Partiopiiri Ry

Pesti: osallistujajohtaja
Tavoitteenani on varmistaa, että kaikenlaisten osallistujien ja lippukuntien on helppoa ja miellyttävää osallistua leirille. Vastuulleni kuuluvat leirilippukunnat, niiden johdon tukeminen sekä erilaisten osallistujaryhmien huomiointi.

Edellinen pestini…
Olin mukana tekemässä Roihua elämyspäällikön pestissä. Pestin kautta pääsin näkemään leirin eri osa-alueita sekä vaikuttamaan prosessien toimivuuteen leiriläisen ja loppukäyttäjän näkökulmasta. Opin erityisesti sen, miten tärkeää on tunnistaa, kenelle ohjelmaa tai palvelua tehdään ja muistaa suunnitella asiat tästä näkökulmasta. Opin paljon myös suurleirin tekemisestä käytännössä.

Halusin Ilveksen staabiin koska…
Tahdon olla varmistamassa, että lippukuntien osallistuminen ja elämä leirillä on mahdollisimman sujuvaa. Lisäksi tahdon oppia lisää piirileirien järjestämisestä sekä päästä tutustumaan Hämäläiseen partiokulttuuriin.

Pirkko Tuutti
Kalevan Suuntatytöt

Pesti Ilveksellä: palvelujohtaja
Vastuualueisiini kuuluu rakentaminen sekä purkaminen, logistiikka, hankinnat, huolto, infrastruktuuri, turvallisuus sekä leiritoimisto.Edellinen pestini…
Olen tämän vuoden aikana hoitanut kaksi partiourani isointa pestiä. Toukokuussa olin järjestämässä Tampereella Hämeen Partiopiirin Reissu 2017-paraatiretkipäivää, jossa toimin turvallisuus-ja logistiikkapäällikkönä. Lokakuussa olin mukana tekemässä Suomen Partiolaisten Samoaja Exploa Salossa, jossa toimin ateriamestarina. Kummassakin pestissä oli hienoa tehdä toimivan tiimin kanssa töitä, ja huomata kuinka hyvällä suunnittelulla ja organisoinnilla homma toimii. Itse sain kokea onnistumisen iloa ja sain itsevarmuutta omaan tekemiseen.Halusin Ilveksen staabiin koska…
Näiden kahden edellä mainitun pestin jälkeen jäi vielä käyttämätöntä intoa ja energiaa haastaa itseään uusissa pesteissä. Tämä pesti tuntui lopulta oikealta väylältä kohti uusia haasteita ja itsensä ylittämiseen.

Anna Oksman
Härmälän Ilvestytöt

Pesti Ilveksellä: kasvatusjohtaja
Vastaan leirin kohderyhmän (7-22v) kasvatuksesta ja ohjelmista.

Edellinen pestini…
Roihun samoajakokemusmestarina koordinoin samoajien leiriohjelman, että jokainen samoaja tietää mitä ohjelmaa on tarjolla, miten ohjelma ja pesti valitaan sekä miten ohjelma ja pesti yhteensovitetaan. Tärkeää oli myös välittää viestiä muille leirin tekijöille samoajaikäisistä, heidän toiveistaan ja erityispiirteistään. Onnistuimme saamaan leirille 3000 samoajaikäistä, joka toi myös haasteita tämän suuren palapelin kanssa: kuinka jokaiselle samoajalle saadaan unohtumaton leirikokemus. Pesti opetti samoajaikäkauden haasteet ohjelmien suhteen, kuinka miellyttää eri ikäisiä samoajia ohjelmien ja pestien suhteen.

Halusin Ilveksen staabiin koska…
Koen, että Kasvatusjohtajan pesti on luonteva jatkumo aikaisempiin pesteihini ja sopivasti haastavampi, jossa on mahdollisuus oppia ja kehittyä niin ihmisenä kuin johtajana. Ja tietysti haluan olla mahdollistamassa jokaiselle osallistujalle elämyksellisen leirin!

Jari ”Jasu” Nisula
Kymen Kotkat Iitistä

Pesti Ilveksellä: resurssijohtaja
Vastaan siitä, mitä asiantuntevat päälliköt järjestävät: pestit tekijöille kivaksi kokemukseksi, kahviloissa on leiriläisille jäätelöä, leirituotteet näyttävät hyviltä ja sopivat, kumppanuudet eli yhteistyökumppanit ovat tyytyväisiä ja leirimaksu on kohtuullinen.

Edellinen pestini…
Roihu-pesti opetti hyvän yhteistyön ja suunnittelun mahdollistavan isojen massojen yksinkertaistamisen hallittaviksi kokonaisuuksiksi. Harvoin työelämässäkään pääsee tilailemaan rekkalastillisia esimerkiksi grillihiiliä, tiiliä tai riukuja.

Halusin Ilveksen staabiin koska…
En ole aikaisemmin ollut tekemässä tai edes osallistujana Ilveksellä. Tykkään tehdä projekteja, joissa on selkeä alku ja loppu. Leiriprojekteissa on myös hienoa nähdä toteutusvaiheessa kaiken suunnittelun konkretisoituvan lyhyessä ajassa hienoksi elämykseksi. Iso joukko tuttuja hyviä tyyppejä staabissa sai osaltaan myös astumaan näihin uusiin saappaisiin. Toivoisin myös, että itselläni olisi jotakin annettavaa omasta aikaisemmasta projekti- ja leirikokemuksesta.

Taru Kaario
Tampereen Lokit

Pesti Ilveksellä: markkinointi- ja viestintäjohtaja
Vastaan Ilveksen markkinoinnista ja viestinnästä kokonaisuutena, sekä ennen leiriä että leirin aikana.

Edellinen pestini…
Edellinen partiopestini oli seminaariemäntä johtajatulilla, jossa vastasin kovaa osaamista -teema-alueen puhujien ja kouluttajien rekrytoinnista ja ohjaamisesta. Olen myös johtanut parin edellisenä vuotena #Koe#Elämys@Partio -tapahtuman Tampereella, joka on toteutettu yhteistyössä usean eri lippukunnan kanssa. Toimiminen ja tapahtumien suunnittelu usean eri tahon kanssa voi olla haastavaa, mutta myös hyvin palkitsevaa.

Halusin Ilveksen staabiin koska…
Halusin tehdä jotain erilaista, mitä en ennen partiossa ole tehnyt. Viestintä ja markkinointi kiinnostaa minua ja halusin haastaa itseni näin suureen partiopestiin.

Maria Mamia
Kyynärön Kiertäjät

Pesti Ilveksellä: Kasvatusjohtaja

Vastaan leirin kohderyhmän (7-22v) kasvatuksesta ja ohjelmista.

Halusin Ilveksen staabiin koska…
Viimeaikaiset pestini olen ottanut vastaan vasta loppusuoralla, ennen leiriä. Tällä kertaa haluan olla tekemässä leiriä alusta asti. On ilo olla toteuttamassa ohjelmaa ja tehdä se vielä kasvattavasti.

Jenna Kankaanpää

Pesti Ilveksellä: Toimin Ilves19 projektipäällikkönä, eli palkattuna työntekijänä Hämeen Partiopiirillä. Toimipaikkani on Tampereen toimistolla. Työhöni kuuluu leirin kokonaisuuden koordinointi, eli minun pitäisi olla kartalla vähän kaikesta. Käytännössä hommiini kuuluu esimerkiksi leirin ilmoittautumisprosessin hoitaminen lomakkeen rakentamisesta asiakaspalvelun pyörittämiseen, projektin suurten hankintojen koordinointi sekä  Kuksa- ja Jemma-tuki tekijöille.

Edellinen pestini: Partiossa olen toiminut erilaisissa tehtävissä koko aikuisikäni, viimeksi samoajaluotsina omassa lippukunnassa. Edellinen työpaikkani oli Hämeenlinnan kaupungilla tuotantokoordinaattorina. Tuossa toimessa tuotin erilaisia tapahtumia niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla.

Halusin Ilveksen staabiin koska.. .
Olen aina haaveillut työstä partion parissa ja sen vuoksi hain projektipäällikön paikkaa. Voi siis sanoa, että olen unelmaduunissani!

Lisäksi Ilvestä ovat jo mukana tekemässä

Anniina Nieminen
sudenpentukasvatuspäällikkö

Turkka Salo
Seikkailijakasvatuspäällikkö

Riikka Antikainen
Samoajakasvatuspäällikkö 

Päivi Tynskä
tarpojakasvatuspäällikkö

Anne Taljavaara, Sonja Uschanov
laaksopäällikkö (globaalikasvatus)

Hanna Kuutti
laaksopäällikkö (vesi)

Mari Varonen
alaleiripäällikkö 

Nella Heinonen
alaleiripäällikkö

Marjo Niittymäki
alaleiripäällikkö

Ville Nummela
alaleiripäällikkö

Malla Lehtovaara
hengellisyyspäällikkö

Miina Brodkin
yhdenvertaisuuspäällikkö

Anna Parkkomäki​
markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Jaakko Pirttikoski​
viestintäpäällikkö

Katariina Kemppi​
markkinointipäällikkö

Lotta Kuuteri​
graafinen päällikkö

Sami Kuivasaari​
nettipäällikkö

Hilja Mäkinen​
sosiaalisen median päällikkö

Jouni Korhonen​
muonituspäällikkö

Jussi Toppari​, Jari Juhola
logistiikkapäälliköt

Aleksi Niemelä​
infrapäällikkö

Juha-Markus Kaaja, Kimmo Topi​
lääkintäpäällikkö

Aleksi Mertsalmi​
turvallisuuspäällikkö

Joachim Pippingsköld​
toimistopäällikkö

Samuli Korhonen​
myyntipäällikkö

Toni Salo
Hankintapäällikkö

Sami Niku-Paavo
Rakennuspäällikkö

Katri Hietanen​
pestipäällikkö