Tervetuloa vierailupäivään

Vierailupäivä järjestetään lauantaina 27.7. klo 11-17, jolloin myös sudenpentujen leiri päättyy.

Leirin vierailupäivä tarjoaa oivan tilaisuuden päästä kurkistamaan, miltä isolla partioleirillä oikein näyttää sekä tietysti tapaamaan omia leirillä olevia läheisiään. Vierailupäivään ovat tervetulleita leiriläisten kotiväki, mummut, papat, kummit, kaverit ja ihan kaikki kiinnostuneet!

Vierailupäivän liput

Ennakkoliput ovat myynnissä 1.4.-20.7.2019 Tiketin kautta. Vierailupäivän lippuun sisältyy pääsy leirialueelle, lounas ja kahvi. Huomaathan, että yhteiskuljetuslippujen myynti on päättynyt 15.6. ja kuljetukset on loppuunmyyty.

 • Ennakkolippu 15 € (Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi) *
 • Parkkilippu 10 € *
 • Lippu leiriportilta 25 € *
 • Yhteiskuljetuksen lippupaketti 20 € *
  (sis. edestakaisen kuljetuksen ja pääsylipun) *
 • Sudenpennun paluulippu yhteiskuljetukseen 5 € *

Hintoihin lisätään 1,5€-2,5€ Tiketin palvelumaksu.

Lippukaupan löydät tämän sivun alalaidasta. Mikäli upotettu lippukauppa ei toimi, lippuja voi ostaa myös suoraan Tiketin sivuilta.

Saapuminen vierailupäivään

Yhteiskuljetuksella

Vierailupäivään järjestetään yhteiskuljetukset Tampereelta, Kangasalta, Nokialta, Pirkkalasta, Hämeenlinnasta ja Lahdesta. Kuljetukset lähtevät kaupunkien keskustoista. Suosittelemme lämpimästi yhteiskuljetusta.

Huomaathan, että yhteiskuljetuslippujen myynti on päättynyt 15.6. ja kuljetukset on loppuunmyyty.

Yhteiskuljetusten lähtöpaikat ja -ajat
Nokia klo 9.00 Linja-autoasema, tilausajopysäkki
Pirkkala klo 9.30 ABC Pirkkala
Tampere klo 9.30 Keskustorin tilausajopysäkki
Kangasala klo 10 Linja-autoasema
Hämeenlinna klo 10 Wetterhoffin tilausajopysäkki
Lahti klo 10 Matkakeskuksen tilausajopysäkki

Yhteiskuljetusten lähtöajat leiriltä (pysähtyy samalla alueella kuin tullessa)
Nokia ja Pirkkala klo 16.00
Tampere klo 16.00
Kangasala klo 16.15
Lahti ja Hämeenlinna klo 16.30

Omalla autolla

Omalla autolla saapuville järjestetään pysäköintialue leirin ulkopuolelle. Pysäköinti maksaa 10 € / auto. Parkkipaikalta on nonstop-sukkulakuljetus leiriin ja sieltä takaisin, kuljetus sisältyy pysäköintimaksun hintaan. Saapuessasi omalla autolla, muista ostaa myös pysäköintilippu etukäteen. Vammaisen pysäköintiluvalla saa ajaa lähemmäksi leirialuetta, ota yhteyttä etukäteen lisätietojen saamiseksi: iina.ojala@gmail.com.

Polkupyörällä

Polkupyörällä tulijat voivat jättää pyöränsä joko Evokeskukselle, josta leiriportille siirrytään kävellen tai autojen parkkialueelle, josta leirialueelle kulkee maksuton nonstop-sukkulakuljetus.

Sudenpentujen poistuminen leiriltä

Sudenpennut poistuvat leiriltä joko omien vieraidensa mukana henkilöautolla tai yhteiskuljetuksella tai vaihtoehtoisesti lippukunnan järjestämällä yhteiskuljetuksella. Jos sudenpentu poistuu vierailijoidensa kanssa yhteiskuljetuksella, myös hänelle tulee ostaa lippu yhteiskuljetukseen etukäteen.

Leiriläisen noutaminen leiriltä lauantaina

Jos ei halua osallistua vierailupäivään, voi leiriläisen myös vain hakea leiriltä lauantaina. Tällöin ajetaan normaalisti vierailupäivän parkkiin odottamaan leiriläistä. Leiriläinen tulee parkkialueelle sukkulakuljetuksella (nuoremmilla leiriläisillä pitää olla lippukunnan puolesta saaattaja mukana). Tässä tapauksessa ei tarvitse maksaa pysäköintimaksua.

Ohjeita vierailupäivään

Leirialueen kartta julkaistaan osoitteessa www.ilves19.fi/kartta ja siihen kannattaa tutustua jo ennen leiriä. Kartasta kannattaa ottaa myös kuvakaappaus omaan puhelimeen varmuuden vuoksi, sillä yhteydet eivät välttämättä toimi kunnolla suurin väkimäärän vuoksi. Leiriläiset odottavat vieraitaan omassa alaleirissään, joten selvitä jo etukäteen, missä alaleirissä leiriläisesi asuu. Vierailijoiden apuna leirin aikana on leiritoimiston edessä sijaitseva infotiksi. Leiritoimisto sijaitsee heti leirialueelle saavuttaessa tien oikealle puolella.

Saapuminen leirille

Jos olet hankkinut liput yhteiskuljetukseen Tiketin kautta, bussien lähtöajat ja -paikat löydät tältä sivulta. Ne kannattaa tarkistaa nyt vielä uudelleen, sillä aikatauluihin on saattanut tulla pieniä muutoksia. Ole ajoissa paikalla!
Jos osallistut lippukunnan järjestämään yhteiskuljetukseen, noudata lippukunnalta saamiasi ohjeita.
Jos tulet omalla autolla, seuraa leirin vierailupäivän opasteita Padasjoentiellä. Pysäköintialue sijaitsee Mäkikulmantien ja Padasjoentien risteyksessä. Parkkipaikalta on sukkulakuljetus leirialueelle ja takaisin. Kuljetuksen hinta sisältyy parkkilipun hintaan. Jos et ole muistanut ostaa parkkilippua, voit ostaa sen vielä Tiketin sivuilta.

Poistuminen leiriltä

Tiketin kautta yhteiskuljetuslipun ostaneiden bussit lähtevät samalta alueelta, mihin ne päivällä ovat saapuneet. Ole ajoissa paikalla ja varmista, että hyppäät oikeaan bussiin. Nämä bussit on merkitty tunnisteella “Tiketti-lippujen yhteiskuljetus ja PAIKKAKUNTA”.
Jos osallistut lippukunnan järjestämään yhteiskuljetukseen, noudata lippukunnalta saamiasi ohjeita.
Omalla autolla tulleet kuljetetaan sukkulakuljetuksilla takaisin parkkialueelle. Viimeinen sukkulakuljetus lähtee leiriltä klo 17.
Huomaathan, että ihmisiä ja busseja on liikkeellä todella paljon, joten on erityisen tärkeää noudattaa annettuja ohjeita ja mahdollisia paikan päällä annettuja lisäohjeita. Kaikki kyllä pääsevät kotiin.
Huom! Jos olet liikkeellä omalla ja sinulla on kiire, suosittelemme poistumaan leirialueelta klo 14.30 mennessä, sillä sen jälkeen on odotettavissa isoin ruuhka.

Ruokailu leirillä

Leirillä tarjoillaan lounasta klo 11.30-14. Pakkaathan omat astiat mukaan. Lounaalla on ruokana lihamakaronilaatikkoa. Myös kahvia on tarjolla lounaan yhteydessä.
Jakelukeittiöitä on kaksi ja toivomme, että ruokailette ensisijaisesti siellä keittiöllä, jossa oma leiriläisenne muutenkin ruokailisi. Voitte halutessanne ruokailla leiriläisenne kanssa samaan aikaan. Huomaattehan kuitenkin, että sudenpentujen pitää ruokailla klo 13 mennessä, jotta he ehtivät lippukuntansa kanssa ajoissa päättäjäisiin.
Jakelukeittiöiltä saa tavallisen ruuan lisäksi gluteenitonta, kasvis- ja vegaanista ruokaa. Maidotonta, kananmunatonta ja luontaisesti gluteenitonta ruokaa on mahdollista saada Saukonojantien ja leirisuoran risteyksessä sijaitsevasta erikoisruokavaliokeittiöstä.  

Päivän ohjelma

Päivän aikana ehtii hyvin tutustua leirialueeseen, tavata tuttuja ja nauttia toivottavasti mukavasta leirisäästä. Klo 14 järjestetään sudenpentujen päättäjäiset Ohjelmalavalla. Päättäjäisiä ovat tervetulleita seuraamaan kaikki kiinnostuneet. Leiriltä löytyy kahvila ja jäätelökioski. Kahvilassa käytetään omaa mukia.

Mukaan tarvitset:

 • säänkestävät vaatteet (huomioithan mahdollisen sateen tai helteen)
 • hyvät kengät, jotta niillä jaksaa kävellä koko vierailupäivän ajan
 • omat astiat eli lautanen, muki, haarukka ja veitsi
 • istuinalustan, niin halutessasi
 • vesipullon

Huomiothan, että lemmikkieläinten tuominen vierailupäivään ei ole sallittua.

Seuraathan tapahtumaa myös jo Facebookissa?

Lisätietoja vierailupäivästä antaa Elina Kamppari, elina.kamppari2@partio.fi, p. 044 2700609,

 

Osta liput tästä